Seuraa Facebookissa
Sähköasennus Mirotex Oy

Töihin meille?

Etsitkö kiinnostavaa, sopivan haastavaa ja pysyvää työpaikkaa?

Haemme tekijöitä jatkuvasti!

Vakavaraisessa yrityksessämme pääset tekemään monipuolista ja palkitsevaa työtä, jossa on mahdollista kehittää itseään ja osaamistaan. Haemme työntekijää aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen (projekti, tai kohteeseen) josta on mahdollisuus työllistyä meille myös vakituiseen työsuhteeseen osoittamalla kiinnostusta ja motivaatiota ahkeraan työskentelyyn. Olemme jatkuvasti kehittyvä sähkö-, automaatio- ja teollisuuden kunnossapitopalveluja tarjoava yritys. Palveluksessamme on noin 10 alan ammattilaista operoiden Kiteeltä jopa 400km säteellä.

Edellytämme vähintään sähköalan perustutkintoa ja voimassa olevaa työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia. Ajokorttiluokka tulisi olla vähintään B.

Jatkuvat työkohteet sijaitsevat 100km säteellä Kiteeltä, ja Joensuussa sijaitsevasta toimipisteestä operointi on myös mahdollista.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä HETI! 041 433 5593 (Kimmo)

Etsimme jatkuvasti alan osaajia vaihteleviin tehtäviin. Jos emme juuri nyt pysty tarjoamaan työpaikkaa juuri sinulle, lähetäthän avoimen hakemuksen silti osoitteeseen kimmo.karppanen@mirotex.fi, niin voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä myöhemmin!

Ota yhteyttä