Ilmalämpöpumput

Olemme Samsungin ilmalämpöpumppujen valtuutettu myyjä. Myymme ja asennamme myös seuraavien valmistajien tuotteita: Mitsubishi, Panasonic ja Onnline.

Samsungin Smart –ilmalämpöpumppu

Samsungin Smart on yksi markkinoiden hiljaisimmista ilmalämpöpumpuista ja lisäksi erittäin energiatehokas. Samsung Smart kuluttaa jopa 50% vähemmän energiaa kuin perinteiset ilmalämpöpumput. Sitä voidaan luonnollisesti käyttää myös ilmastointilaitteena kuumina kesäpäivinä.

Samsung Smart -lämpöpumpuissa on vakiovarustuksena WiFi-yhteydet. Ilmalämpöpumppua voi hallita älypuhelimella tai tabletilla. Näin pääset valmiiksi lämmitettyyn mökkiin hiihtolomalla tai voit säätää kodin lämpötilaa töistä käsin.

Ominaisuudet:

  • Samsung Smart -ilmalämpöpumppua voi hallita älypuhelimella.
  • Toimii äärimmäisissä olosuhteissa. Samsung Smart 9 -lämpöpumpussa on kompressori, joka vaihtelee korkeiden ja matalien kierroslukujen välillä ja pitää nimellisen lämpötehon tasaisena jopa -17°C lämpötilaan asti ja antaa lämpötehoa -25°C lämpötilaan asti (2,4kW).
  • Set Back mode-toiminnolla voit asettaa haluamasi lämpötilan. Ilmalämpöpumppu voi esimerkiksi käynnistyä automaattisesti tietyssä ennalta määritellyssä lämpötilassa. Samsung Smart 9 -lämpöpumpun lämpötilaa voidaan myös hienosäätää yhden asteen askelissa välillä 8–30°C.
  • Auttaa säästämään energiaa jopa 50%
  • Kesämökki sekä varastossa tai autotallissa olevat tavarat pysyvät paremmassa kunnossa, kun käytetään lämmitystä kylmänä vuodenaikana. Liian korkea lämpötila kuormittaa ympäristöä ja luo turhia kuluja. Epätasainen lämpötila voi aiheuttaa kondensoitumista ja kosteusvaurioita.