Ma-Pe: 7-16 | Savikontie 21, 82500 Kitee | [email protected] |

Sähköasennus Mirotex Oy

Mirotex

Tuoretta tietotaitoa ja aitoa intoa

Olemme mutkaton ja nopeasti reagoiva sähkö- ja kunnossapitoalan ongelmanratkaisija. Palvelemme yrityksiä, teollisuuden toimijoita ja kotitalouksia pääosin Itä-Suomen alueella luotettavasti korkealla ammattitaidolla ja asiakaslähtöisellä palveluasenteella. Olemme tunnettuja siitä, että kanssamme hommat hoituvat mukavasti, ja tästä aiomme pitää kiinni jatkossakin.

Teollisuudelle tehtävät automaatioratkaisut ja kunnossapito- ja huoltotyöt ovat erikoisalaamme. Lisäksi meiltä saa korkeaa osaamista laite- ja linjasiirtoihin, ulkomaita myöten. Teollisuuden asiakkaamme arvostavat joustavuuttamme ja tarkasti viimeisteltyä lopputulosta. Pitkiin yhteistyökumppaneihimme lukeutuu mm. Metsä Group.

Palvelumme kattaa kaiken suunnittelusta toteutukseen. Olemme innostuneet teknologian kehityksestä ja tuomme asiakkaidemme käyttöön tuoreimman tietotaidon, olipa kyseessä automaatioratkaisut tai aurinkosähköjärjestelmät.

Moderni ongelmanratkaisija

Perustamisvuodesta 2007 saakka on toimintamme lähtökohtana ollut asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja ratkaisut, jotka tuovat asiakkaidemme liiketoiminnalle aitoa hyötyä ja helppoutta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on sitoutunut toimimaan parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi, takaamme ilomielin työllemme aina 2 vuoden takuun.

Toimipisteemme sijaitsevat Kiteellä ja Joensuussa, mutta toimimme joustavasti ympäri Suomen ja tarvittaessa myös ulkomailla. Kuulumme valtakunnalliseen Elfin-ketjuun. Lue lisää meistä työnantajina ja hae mukaan porukkaan.

Ota yhteyttä