Ma-Pe: 7-16 | Savikontie 21, 82500 Kitee | [email protected] |

Sähköasennus Mirotex Oy

Uudenlaista palvelua Mirotexiltä

”Palvelun tarkoituksena on parantaa ihmisten turvallisuutta kotona”

Mirotex julkaisi uuden palvelun ”Sähköasennus Mirotexin kunto- ja energia katselmus”. Palvelun perimmäinen tarkoitus on parantaa sähkö- ja paloturvallisuutta, sekä energia- ja kustannustehokkuutta kotona.

Asiakkaan luona tehtävällä tarkastuskäynnillä käydään läpi ja tarkastetaan perusasiat liittyen turvallisuuteen ja energiatehokkuuteen sisä- ja ulkotiloissa. Sähkökeskukset kuvataan tarkastuksen yhteydessä lämpökameralla. Myös palo- ja häkäilmaisimien olemassaolo, toiminta ja ikä tarkastetaan.

Tarkastuksesta laaditaan kolmekymmentä -kohtainen raportti aihealueittain, josta käy ilmi mahdolliset löydetyt viat, vaaranpaikat ja puutteet. Raportti käydään läpi asiakkaan kanssa ja toimitetaan puhtaaksi kirjattuna asiakkaalle. Tarkastuksen suorittaa aina sähköalan ammattihenkilö.

”Erittäin hyvä palvelu jokaiseen kotiin”

”Tässä työssä näkee monenlaisia paikkoja, joista löytyy selkeästi vaarallisia tai puutteellisia asennuksia sekä laitteita. Näitä kohtia ei monikaan maallikko välttämättä edes tiedosta vaarallisiksi. Totta kai käytettävät laitteet ja kalusteet kuluvat ja voivat rikkoontua ajansaatossa.” Kertoo Juha, sähkömies.

Kodeissa piilee monesti erilaisia sähköön liittyviä turvallisuusriskejä, jotka erottuvat vain ammattilaisen tai erikseen asiaan perehtyneen silmällä.

Suurin osa sähkölaitteista aiheutuvista onnettomuuksista johtuu viallisista tai virheellisesti korjatuista laitteista, huolimattomuudesta tai varomattomuudesta. Huonokuntoiset sähköasennukset ovat myös suuri riskitekijä.

Sähkötapaturmiin liittyvät kuolemat ovat harvinaisia, mutta silti joka vuosi ihmisiä menehtyy sähköiskuihin. Sähköviat voivat aiheuttaa myös tulipaloja.

”Kevyt tarkastus, edullisempi hinta”

Vaikka palvelu ei korvaa virallista sähkölaitteiston kuntotarkastusta tai määräaikaistarkastusta, tulee siinä tietoon vaaranpaikat ja toimenpiteitä vaativat epäkuntoisuudet selvästi edullisempaan hintaan. Mirotexin väki toivookin, että yhä useammalla olisi mahdollisuus toteuttaa esimerkiksi tällainen tarkastus oman turvallisuutensa parantamiseksi.

Tarkastuksessa annetaan myös vinkit energian kulutuksen pienentämiseen, sekä kustannustehokkuuden parantamiseen. Näin voit mahdollisesti säästää sähkölaskussa merkittävän summan!

Hinta 249€, sisältää matkakulut 25km suuntaansa kiteeltä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä