Palvelut teollisuudelle

Automaatio-, suunnittelu- ja asennuspalvelut

Suunnittelemme automaatiojärjestelmiä pääosin teollisuuden tarpeisiin. Automaatiojärjestelmien laajuus vaihtelee yksittäisistä laitteista pienikokoisiin linjaratkaisuihin.

Toteutamme suunnitelmat ammattitaidolla aina keskusvalmistuksesta, asennukseen sekä käyttöönottoon ja opastukseen saakka.

Automaatiojärjestelmissä suosimme pääosin Siemensin, IFMn ja Phoenix Contactin laitteita

Toimimme koko suomen alueella, vaikka päätoimialueemme on Itä-Suomi. Asennus- ja huoltotöitä teemme myös muissa maissa.

Teollisuuden kunnossapito ja huolto

Tunnemme erilaiset automaatiojärjestelmät ja toteutamme muutokset ja lisäykset olemassa oleviin järjestelmiin. Suunnittelemme ja toteutamme myös uusien laitteiden automatisoinnin.

Huollamme vuosien kokemuksella teollisuuslaitteet niin mekaanisesti kuin sähkölaitteiston osalta. Palvelumme kattaa huollon ja kunnossapidon.

Olemme tehneet ja teemme toistuvasti projekteja useissa suurissa teollisuusyrityksissä ympäri Itä-Suomea. Teemme myös alihankintaa muille automaatio- ja kunnossapitoalan yrityksille.

Teollisuuden linjasiirrot

Olemme osallistuneet useisiin kone- ja linjasiirtoihin. Tarjoamme suuremmat (paikkakuntien väliset) konesiirrot.

Asiakaskunta

Toimimme mm. suomen suurimpien metsäteollisuuden toimijoiden parissa. Tunnemme erilaiset valmistusprosessit ja automaatiolaitteet laajasti eri toimialueilla kuten:

  • kemianteollisuus
  • vaneri- ja kertopuuteollisuus
  • sellu- ja kartonkiteollisuus
  • puusepänteollisuus
  • sahateollisuus
  • betonin valmistus ja kiviaineen käsittely
  • suksiteollisuus
  • biomassan käsittely ja biokaasun tuotanto

Miroservice on teollisuuden kunnossapitoon keskittynyt osa palveluistamme. Kattava kunnossapitopalvelu auttaa teollisuutta toimimaan entistä luotettavammin ja tuottavammin, myös vikatilanteissa.

24h-päivystys sopimuksella toimintavarmuutta tuotantoon. Kysy lisää teollisuusasiakkuusvastaavaltamme jimi.koffert(a)miroservice.fi